2016-04-05 17:09:34• hírek • Kocsis Zoltán

Siralmas állapotban az útlevél- és a jogosítványosztály

Siralmas körülmények közepette működik Szatmárnémetiben az útlevél- illetve a gépjárműnyilvántartó- és jogosítványosztály! Ezt a következtetést vonhatta le keddi látogatását követően Radu Buda prefektus és Altfatter Tamás alprefektus.

„Saját szememmel láthattam, milyen egészségtelen környezetben működik ez a két osztály. Tekintve, hogy jogilag nem áll módunkban felújłítani az épületet, arra kértem az alkalmazottakat, hogy megfelelő hozzáállással igyekezzenek kompenzálni az ügyfeleket a rideg környezetért", jelentette ki a látogatás után Bud, utalva arra, hogy a Petfői utcában lévő ingatlan visszaszolgáltatási folyamat alatt áll.

„Ha végre beköltözhetünk a prefektúra új épületébe, akkor remélhetőleg e két osztály problémája is megoldódik. Addig is igyekszünk apró tatarozási munkálatokat végezni, hogy munkatársaink és ügyfeleik minél kellemesebb körülmények között dolgozhassanak illetve intézhessék ügyes-bajos dolgaikat", tette hozzá a kormánybiztos azt követően, hogy találkozott a két osztály vezetőjével, Simona Babici-csal, illetve Moza Zamfirral.

A kilátásba helyezett költözéssel kapcsolatban érdeklődésünkre Altfatter Tamás elmondta, folyamatban van az Eötvös (Cuza Voda) utcai beruházás, készülnek a tervek az építkezés folytatásához.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: